Eti Holding Ortaokulu

WEB https://etiholdingortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kooperatif Sokak Yeni Mahalle No27 06770 EVREN/ANKARA
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis : İlçe genelindeki memurları taşıyan servis bulunmaktadır.Servis sabah saat:08.00´de Şereflikoçhisar´dan Evren´e; akşam 17:00´de ise Evren´den Şereflikoçhisar´a hareket etmektedir.
Ulaşım : İl merkezine ulaşım Şereflikoçhisar ilçesi üzerinden sağlanmaktadır. Şereflikoçhisar-Evren arasında ise ulaşım günde iki kez dolmuşlarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kooperatif Sokak Yeni Mahalle NO:27 06770 EVREN/ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 179 km uzaklıkta olup ilçe merkezine 500 metre mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :